Proplast Malé Svatoňovice - nekvalitní dodávka oken.

 Firma Proplast (Malé Svatoňovice)

Mají sídlo na adrese sídlo Polní 468, 549 01 Nové Město nad Metují a výrobu. Jak probíhá dodávka stavebních výplní od této firmy ? Jedná se o kvalitní firmu pro dodávku oken, HS portálů a zimních zahrad ? V tomto článku popíšu vlastní zkušenost se zakázkou za stovky tisíc a na co si je třeba dát u této menší firmy pozor a co by jste rozhodně neměli podepisovat.





Informace o produktové řadě, kterou tato firma nabízí (jedná se o obecné informace).

Zimní zahrady:

Zimní zahrada doplňuje obytný prostor rodinného domu a poskytuje celoroční spojení s přírodou za každého počasí. Celoroční zimní zahrada slouží k relaxaci, setkávání s rodinnými a reprezentativními prostory a kancelářemi obklopenými přírodou. Praktickou zimní zahradu lze využít jako venkovní přístavbu cukrárny, kavárny nebo restaurace. Zároveň do ní lze umístit i vířivou vanu pro zachování zdraví domova. Můžete si také vybrat z našich dalších vysoce kvalitních hliníkových oken Heroal, moderních hliníkových dveří a úsporných plastových oken. Chcete znát cenu za metr čtvereční? Zavolejte nám nebo navštivte naše Zákaznické centrum.

Skleník je otevřen celoročně. Lze jej využít jako reprezentativní místnost pro setkávání přátel nebo jako pracovnu. Je také ideální pro pěstování rostlin po celý rok a dodává zimní zahradě kouzlo. Ve velké zimní zahradě si můžete postavit bazén nebo zřídit sportovní koutek, vše záleží na vaší představě. Skleník je vhodný i pro komerční využití - skvěle se hodí jako kavárna, bistro nebo restaurace.

Heroal:

Úvod Heroal W 72 Heroal W 72 je inovativní a udržitelné řešení hliníkového okenního systému od Heroal. Systém poskytuje nejvyšší kvalitu, maximální energetickou a nákladovou efektivitu během výroby a po celou dobu používání. Díky četným konstrukčním přednostem přesvědčí v každé oblasti použití.

Produktová řada Heroal W72 vznikla vylepšením verze Heroal® 110ES. Hliníková okna profilu Heroal® 72 se vyrábí v provedení Heroal® W72 s tříkomorovým systémem. Tato varianta oken patří do nové generace hliníkových oken značky Heroal®. Systém W72 nabízí nejvyšší kvalitu s maximálním důrazem na úsporu energie a design. Při výrobě jsou dodržovány velmi přísné postupy, díky čemuž jsou tato okna velmi kvalitním výrobkem s dlouhou životností.

Hliníková okna:

Doplňte svá nová okna o kvalitní okenní doplňky, které podtrhnou jejich funkci a vzhled. Okenní kování dodáváme pro všechny typy profilů - dřevěné, plastové i hliníkové. Vyzkoušejte mimořádné vlastnosti a inovativní řešení různých produktů, které nabízíme.

Síla okna se neskrývá pouze v profilu a kování, ale také v jeho kvalitním zasklení. Navíc tvoří většinu plochy okna, takže má opravdu zásadní vliv na jeho výkon. Ať už hledáte zvýšenou ochranu proti vloupání nebo stavíte pasivní dům, společně najdeme ten správný typ zasklení pro vaše nová okna.



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Proplast-K - zkušenosti s firmou.

Majitel Firmy Proplast-K zastrašuje zákazníky.

Proplast-K, s.r.o. - jedná se o solidní firmu ?